Voor een hydraterende huid

Spa manicure – Gelish

Spa manicure

Handen krijgen het soms hard te verduren door zon, wind, water en reinigingsmiddelen. Ze worden droog en soms ontstaan er kloven. Een Spa manicure verzacht en hydrateert de huid. De warme paraffine stimuleert de bloedsomloop voedt en ontspant de huid.

Werkwijze

Na een reiniging en desinfectering van de handen volgt een peeling. Even spoelen gevolgd door een handmasker van Collageen. Vervolgens worden de handen ingemasseerd met Elastine Plus en worden de handen ondergedompeld in een paraffinebad. Tenslotte wordt de behandeling afgesloten met een hydraterende handcrème en een zalige handmassage, inclusief een korte mini-manicure.
Contacteer ons

Spa manicure – Gelish

Gelish nagels

Een natuurlijker en mooier alternatief voor gelnagels is Gelish semi-permanente gellak. Een absoluut topproduct in alle soorten kleuren (hip, trendy, klassiek, …). Deze verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de nagel zonder deze aan te tasten of te beschadigen. Gelish nagellak wordt uitgevoerd in een permanente kleur.

Werkwijze

Gelish nagellak wordt in vier stappen aangebracht en wordt uitgehard met een professioneel toestel met ledlamp. Gelish nagellak is geurloos en het wordt niet afgewerkt met schadelijke chemicaliën.

Gelish nagellak dient professioneel te worden verwijderd met een hiervoor speciaal ontwikkeld product waardoor afbrokkelen, dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, definitief tot het verleden behoren.

Contacteer ons