Een droom die werkelijkheid wordt
Nama staat voor professionele behandelingen 'haute culture cosmetique' waarbij de prioriteit wordt gegeven aan het verbeteren van de conditie van de huid. Nama is een gediplomeerd schoonheidsinstituut dat voor elke behandeling de specifieke opleidingen met succes heeft voltooid. Nama is zeker niet het dertiende schoonheidsinstituut in een dozijn, maar gaat net een paar stappen verder zowel op vlak van producten, apparatuur als behandelingstechnieken.
Om dit doel te bereiken gebruikt Nama alleen uitgelezen topproducten van Medex. Nama volgt de recentste trends van de sector op de voet en gebruikt de meest innovatieve en professionele apparatuur. Nama staat voor luxebehandelingen waarbij elke behandeling de klant een absoluut ontspanningsmoment en tegelijkertijd een zeer doeltreffende opwaardering van de huid bezorgd.
Kom zeker eens binnen en overtuig U zelf. Wees welkom!
Groetjes Klaartje

Kort mezelf voorstellen

Klaartje Mertens, zaakvoerster van Nama schoonheidsinstituut.

Mijn nieuwe zaak ligt me zeer nauw aan het hart, net zoals mijn kinderen, Naomi en Mathias. Waarvan de naam van mijn zaak een acroniem is. Reeds in mijn schooljaren ontwikkelde er zich bij mij een bijzondere interesse voor schoonheidsverzorging. Ik behaalde dan ook mijn diploma specialisatie schoonheidsverzorging.
Na wat professionele omzwervingen deed zich thans de opportuniteit voor om te starten als zelfstandig schoonheidsspecialiste met een eigen schoonheidsinstituut annex winkel.
De missie van Nama is pas geslaagd als de klanten gelukkig worden door ze mooi te maken. Het ultieme doel is de klanten te laten stralen wanneer ze terug buiten lopen. 'Mens sana in corpore sano' of 'een gezonde geest in een gezond lichaam' (of beter gezonde huid).
Daarnaast biedt Nama in haar winkel naast schoonheidsproducten van topkwaliteit een waaier van exclusieve producten aan zoals parfums, make-up, etherische oliƫn, scrubs, geurkaarsen, massageolie, ...
Verassende cadeautjes